© Grenland Folkehøyskole

Overnatting ved Grenland Folkehøgskole

Overnatting på Grenland Folkehøgskole

Grenland Folkehøgskole ønsker sommergjester velkommen fra slutten av mai til primo august. Store og små grupper, brylluper, konfirmantleirer, stevner o.l. Under Skjærgårdssang i Langesund i august leies det ut rom til enkeltpersoner.

Skolen ligger ca. 4 km øst for Porsgrunn sentrum ikke langt fra Telemarksporten og E-18 – midtveis mellom Oslo og Kristiansand. Sandefjord lufthavn, Torp ligger 40 minutters kjøring unna.

Overnattingsmulighet med tilsammen 120 sengeplasser fordelt på internat plassert rundt skolens trivelige tun og grøntområder. Nytt internat rommer 15 lyse og trivelige dobbeltrom, alle med egne bad og WC. Romslige korridorstuer med kjøleskap. De andre internatene har enkelt- og dobbeltrom, med WC og dusj på korridoren, samt korridorstuer og kjøleskap. Det er gode vaske- og tørkemuligheter av egne klær og vi har gratis internett-tilgang i alle rom.

Grenland Folkehøgskole kan videre tilby:
Stor gymsal med klatrevegg, sandvolleybaner, innendørs sandvolleyhall, fotballbane og ca.15 min gange til Olavsberget badeplass ved Eidangerfjorden. Det er fine turmuligheter på kyststi i nærområdet.

Skolen har en matsal med plass til 120 personer og en lys og trivelig dagligstue. Foredragssal og konferanserom kan tilrettelegges for over 100 personer og gymsalen kan ta ca 400 personer ved behov for større møter.

Se vår hjemmeside for mer informasjon; http://www.porsgrunncatering.no/ eller https://www.facebook.com/grenlandfolkehogskolesommerdrift/

Ta kontakt for pris, det spesialsys en løsning for hver enkelt kunde og rask tilbakemelding garanteres. 

 

© Grenland Folkehøyskole
Adresse

Tveitanveien 58, Eidanger
3946 Porsgrunn

www.grenland.fhs.no

Generelle fasiliteter
  • oppholdsrom
  • parkeringsplass
  • spisesal
Skjenkerettigheter
  • alkoholfritt
Powered by tellUs

Kontakt

E-post: booking@grenland.fhs.no
Telefon: 35560450/35560456

Åpningstider

Man - Søn ( 14.05 - 17.08 )
08:00 - 16:00

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.