Rockebandet Plopp (Barn i sentrum)

Plopp er tilbake på Ælvespeilet! Bandet spiller selvskrevne rockelåter for barn. PLOPP tar barn på alvor, og serverer spreke egenkomponerte rockelåter med tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år.

PLOPPs musikk og tekster skal låte rock og fett, fenge store og små. PLOPP ønsker å gi barn den samme opplevelsen som voksne har på rockekonsert. Det blir sanger om Venner, sommeren, El-bil, hvordan man teller på forskjellige språk, skrubbsår, lus og om at alt det gode starter på P – Pizza pølser yeh yeh yeh!

Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. I tillegg blir det barnas beat for beat (mini-idol) hvor barna får komme opp og synge kjente barnesanger i rockedrakt. Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt over 500 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPPs første CD «Skumle tøfler» kom ut sommeren 2012. Plata har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Det har blitt stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og barnerom. Anbefalt fra 3-10 år

Adresse

Storgata 164
3915 Porsgrunn

www.elvespeilet.no

Målgruppe
  • Barn
Priser NOK
VoksenAntall: 1  Kapasitet: 1 
Billetter   kr 150,-    
BarnAntall: 1  Kapasitet: 1 
Billetter   kr 125,-    
Kontaktperson: Ælvespeilet  
Telefon: 35547005  
E-post: resepsjon@elvespeilet.no  
Powered by tellUs

Kontakt

E-post: resepsjon@elvespeilet.no
Telefon: 35547005

Tider

Lør ( 16.09 - 16.09 )
12:00 Ælvespeilet

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.