Django Reinhardt-kveld

På Kafé K i september arrangerer Touché Monet Django Reinhardt-kveld i samarbeid med Sandøya Hot Club for andre året på rad. Bandene vil dele konserten og spille ett sett hver. 

Denne sommeren oppgraderte det godt etablerte bandet Touché navnet sitt til "Touché Monet". Dette for å gjøre kvartetten lettere tilgjengelig på elektroniske plattformer og for å markedsføre den musikalske utviklingen som har foregått i bandet den siste tiden. 
Touché Monet er en av de ledende gruppene for stringswing og sigøyner-jazz i landet. De har spilt over 150 konserter på jazzklubber og kulturhus siden oppstarten i 2010, og blant dem er flere utgaver av Djangofestivalen i Oslo og Robert Normann-festivalen i Sarpsborg. 
Django Reinhardt hadde med fiolinist Stéphane Grappelli - Touché Monet har med den amerikanske fiolinisten Meade Richter. Meade har røtter i sjangeren bluegrass og har vunnet store konkurranser og utmerkelser i sistnevnte sjanger. I 2012 fikk han tittlen Master Fiddler fra staten North Carolina. 

I tillegg til dette stiller Siljan-gitaristen Bård Helgerud. Helgerud har tidligere gjort uttallige konserter i Telemark og er et kjent navn i jazzmiljøet. 
En bedre kveld i Django Reinhardt og Stephane Grappelis ånd kan man ikke tenke seg!

Billetter selges på Kafé K fra 1. september

Adresse

Storgata 174 C
3915 Porsgrunn

www.kafek.no

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Ons ( 20.09 - 20.09 )
20:00 Kafe K

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.