Velkommen til Brannforebyggende forum 2018

Velkommen til Skien 12. – 13. september

Skien brann- og feievesen fyller 150 år i år, og har i den anledning gleden av å være vertskap for Brannforebyggende forum 2018.

Brannforebyggende forum er en faglig konferanse for personell som jobber med brannforebyggende og informasjonsrettede oppgaver i landets brann- og redningsvesen. Årets konferanse er den 20. i rekken - en godt etablert tradisjon og en viktig møteplass for kollegaer fra det ganske land.

Program:

Stikkordet for forumets første dag er risikoreduserende arbeid – et tema som 10 år etter Stortingsmelding nr. 35 er like aktuelt. Vi får innblikk i hvordan ulike kommuner har jobbet med brannsikkerhet for risikoutsatte grupper, presentasjon av ny satsing på velferdsteknologi og ikke minst en presentasjon av et omfattende forskningsprosjekt fra Sverige, med fokus på brannsikkerhet i bomiljø.

Forumets andre dag vies andre relevante tema. Vår egen Guttorm Liebe, som i år går av som brannsjef etter 40 års tjeneste, gir oss innblikk i brannvernets utvikling i et historisk perspektiv. Vi får presentert resultater fra ulike forskningsprosjekter, nyheter knyttet til FG-regelverk, Brannvernforeningens synspunkt på forebygging, og ikke minst en presentasjon av Grenfell Tower-ulykken, sett fra forsikringsselskapets side.

Foreløpig program finner du her

Det er satt av litt tid i programmet på tampen av første dag, til et tema vi har kalt hjertesaker. Tanken er at en eller flere personer som arbeider med saker som de mener at flere kan ha glede og/eller nytte av å høre litt om, kan få noen minutter til å presentere dette. Man kan stille med en utarbeidet presentasjon (powerpoint), eller ta ordet uten hjelpemidler. Ta kontakt med geir.fossen@skien.kommune.no om du er interessert.

Pris:

Helpakke: Begge dager kr. 4400,- Inkluderer konferanse, lunsj og festmiddag

Dagpakke: Én dag kr. 2000,-. Inkluderer konferanse og lunsj

Dagpakke: Én dag kr. 3000,- Inkluderer konferanse, lunsj og festmiddag

Påmelding:

Påmelding til Forebyggende forum 2018 her

Påmelding for utstillere her

Frist for påmelding 22.08.18

Booking av hotell:

Hver enkelt deltager og utstiller booker hotell selv. Vi ønsker imidlertid å opplyse om at Skien har begrenset hotellkapasitet, og anmoder deltagere om å være raskt ute med å bestille overnatting, og oppfordrer kolleger til å booke dobbeltrom, slik at vi får plass til så mange som mulig.

Det er reservert rom på følgende steder:

 •  Thon Hotel Høyers, telefon 35 90 58 00. Pris 1215,- for enkeltrom og 1415,- for dobbeltrom inkl frokost. 
   Klikk her for booking
 •  Clarion Collection Hotel Bryggeparken, telefon 35 91 21 00. Pris enkeltrom kr 1575,- og 1775,- for dobbeltrom inkl  frokost og kveldsmat.
   Send mail for booking, oppgi ref nr: Brannforum 
 •  Hotell fritidsparken, telefon 35 54 10 40. Pris 1065,- for enkeltrom og 1465,- for dobbeltrom inkl frokost og kveldsmat.
   Send  mail for booking, oppgi ref.nr. 31300 
   (Hotellet ligger ca. 4 km utenfor sentrum. Transport til og fra hotell/konferanselokalet blir organisert) 

Kontakt oss:

For spørsmål vedr. påmelding og overnatting, kontakt mette@visittelemark.no

For faglige spørsmål, kontakt kristin.kornmo@skien.kommune.no eller katrine.anestad@skien.kommune.no

Konferansen vil finne sted i Ibsenhuset, sentralt i Skien sentrum, med gangavstand fra Høyers og Bryggeparken.

Kart over Skien

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.