Purple Rain: En hyllest til Prince

Bli med på en forrykende hyllest til Prince med bl.a. Amina Sewali, Odd Einar Nordheim, Petter Aagaard, dansere og 7 manns orkester under ledelse av Kim Ofstad og Jonny Sjo.
Vert og forteller: Christer Falck.


Hyller Prince
Så er det endelig klart, lørdag 25. mars inntar et stjernelag av artister, musikere og dansere Skien og Ibsenhuset med en forrykende hyllest til Prince! Gjennom et to timer langt musikalsk show får vi presentert høydepunktene i den fantastiske musikken som Prince skapte. Vi møter, det som kanskje er Norges største Prince-ekspert, Christer Falck, som vert og forteller. I grunnbesetningen medvirker de fenomenale Prince-tolkerne Amina Sewali, Odd Einar Nordheim og Petter Aagaard, pluss et syv manns orkester under ledelse av D'Sound-legendene Kim Ofstad og Jonny Sjo. Flere navn vil bli sluppet etter hvert.

Ut på veien
Den utsolgte Prince-tributen på Sentrum Scene i Oslo var en fantastisk suksess, og etter press fra publikumere som ikke fikk sikret seg billetter, tar Prince-nestorene Christer Falck og Petter Aagaard nå altså hyllesten med seg ut på veien.

Christer Falck og Petter Aagaard har lang erfaring med Prince. De har drevet fanklubb, spilt i Prince-coverband, gitt ut tribute-cd, bok og til sammen sett Prince 86 ganger. De er også opptatt av å hedre mannens ære, så gjestene som skal være med er håndplukket fra øverste hylle.

Arrangøren lover… nei, de garanterer at dere vil gå ut i Skiens vinternatt litt mer lilla, litt mer funky og mye klokere på den lille store mannen fra Minneapolis etter å ha sett «Purple Rain – En hyllest til Prince".

Forestillingen varer omlag 2 timer, inkludert pause.

Adresse

Lundegata 6
3724 Skien

www.ibsenhuset.no

Målgruppe
  • Ungdom
  • Voksen
Priser NOK
PrisAntall: 1  Kapasitet: 1 
Billetter   kr 495,-    
Powered by tellUs

Kontakt

E-post: billett@ibsenhuset.no
Telefon: 35905490

Tider

Lør ( 25.03 - 25.03 )
18:00 - 20:00 Ibsenhuset: Dovregubbens hall

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.