Spoonful of Blues spiller på Lundetangen pub

Lørdagscafe med SPOONFUL OF BLUES

SPOONFUL OF BLUES Releaseturne: HOWLIN’ SCREAMIN’’ AND CRYIN’.

Spoonful of Blues har med sin unike blanding av tøff sørstatsblues og klassisk rock opparbeidet seg en posisjon som et av Norges beste liveband og mest karakteristiske bluesband. Spoonful of Blues er på alle måter en unik opplevelse, og bandets konserter er høyst vanedannende affærer.

Bluesrebellene i SPOONFUL OF BLUES fra Bluesbyen Notodden er igjen klare med nytt album. I den forbindelsen svinger det populære Notodden-bandet innom Lundetangen. Det ligger an til en fantastisk konsertopplevelse når SPOONFUL OF BLUES presenterer splitter nye låter godt blandet med bandets kjente og kjære konsertfavoritter fra tidligere album. Kom tidlig. Her blir det fullt!

SPOONFUL OF BLUES er kjent for hele tiden å utfordre blues-sjangerens grenser, og har en unik evne til å skrive fengende låter som lett får innpass på radio og påkaller entusiastisk allsang på bandets konserter i inn og utland. «HOWLIN’ SCREAMIN’ AND CRYIN’» er intet unntak i så måte. Her er det 11 låter som med sine medrivende rock, blues, soul og Americanaelementer lett engasjerer lytterne og trekker de med inn i SPOONFUL OF BLUES sin verden av mørke bakgater, lysskye elementer, ville rockeklubber og mennesker i konstant kamp med seg selv og med et samfunn der de aldri helt klarer å knekke tilpasningskoden.

Spoonful Of Blues turnerer norske klubber og festivaler med fulle hus og de turnerer stadig oftere internasjonalt med økende hell. Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Polen og USA står årlig på turneplanen, og bandet står bak plateinnspillinger som blir lovprist på begge sider av Atlanteren.

Foruten deres egne kritikererroste plateutgivelser så har Notoddenguttene vært involvert i tre album som har vært nominert til Blues Music Awards i USA: Super Chikans album ”Chikadelic”, Lazy Lesters store comeback-album «You Better Listen» og Louisiana Reds ”Back To The Black Bayou”. Med Super Chikan så vant de sågar Blues Music Awards i katergorien «Traditional Blues Album of the Year». Det er unikt og har ikke skjedd med noen norske bluesband hverken før eller siden.

Bandets besetning: 

Jostein Forsberg - vokal, munnspill

Morten Omlid - gitar, vokal

Eskil Aasland - trommer, vokal

Tony Caddle - bass

Fri entre.

 

Adresse

Telemarksgt. 22
3724 Skien

www.lundetangenpub.no

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Lør ( 25.03 - 25.03 )
15:00 Lundetangen pub

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.