Levende lokaler! Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Hva må til for å skape liv i en gata? Hvordan kan et tomt lokale gjøres om til en attraktiv butikk, en sosial møteplass eller et kontorfellesskap? Hva slags innhold blir viktig i framtidens sentrumsområder, og hvordan kan vi jobbe for å få det til?

Skien by og Skien kommune har i to år deltatt i nettverket Levende lokaler som DOGA har tatt initiativ til. Nå foreligger resultatet. Utstillingen Levende lokaler. Fra sentrumsdød til sentrumsglød vil både gi deg inspirasjon og verktøy i arbeidet med å fylle tomme lokaler og til å drive by- og stedsutvikling. Du får også se hvordan de tre pilotkommunene Arendal, Lærdal og Tromsø, sammen med NIBR og DOGA, har utforsket nye metoder for å fylle sentrum og gråpapirkledde vinduer med nytt livForsker ved NIBR Oslo Met, Guri Mette Vestby, har fulgt prosessen og utarbeidet en rapport. Det er også laget en veileder med praktiske råd og tips som følger utstillingen. 

Vi ønsker deg velkommen til åpningen av en inspirerende og lærerik utstilling onsdag 15. august kl 18, bylaben, Telemarksgata 10

− Ordfører Hedda Foss Five

− Fra sentrumsdød til sentrumsglød, Guri Mette Vestby, NIBR Oslo Met

− Skiens erfaringer? Kathrine Nakken, Skien by og Håvard Nymoen, Skien kommune

− Lett bevertning

Åpning 15. august kl. 18.00.

 

Adresse

Telemarksgt. 10
3724 Skien

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Man - Søn ( 15.08 - 29.09 ) Bylaben, Telemarksgt. 10, Skien

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.