Jørn Steen: Ibsenbilder på aluminium

Jørn Steen: Ibsenbilder på aluminium

Jørn Steen feirer i år 40 år som profesjonell fotograf, filmskaper og billedkunstner. I den forbindelse vises en utstilling av motiver relatert til Henrik Ibsens diktning.

I 2006 skulle det markeres at det var 100 år siden Ibsens død, og i den forbindelse fikk Jørn Steen i oppdrag å produsere en komplett ny utstilling for Henrik Ibsen Museum på Venstøp i Skien.

I samarbeid med regissør Anne-Sophie Erichsen ved Grenland Friteater ble det dramatisert flere utdrag av kjente stykker, samt produsert en rekke videoinstallasjoner. De mest spektakulære vises også på Ibsenhuset i Skien, «En reise inn i Ibsens hode» og «Ibsen for barn». Begge opprinnelig produsert for simultanvisning for tre videoprojektorer inne i en gigantisk flosshatt som ble satt opp inne på låven på museet. En rekke av disse motivene ble etterhvert overført til lerret, og nå også aluminium, som blandingsteknikk med akrylmaling.

Motivene som nå stilles ut i Ibsenhuset, stammer fra stykkene: Catilina, Lille Eyolf, Fruen fra havet, Et dukkehjem, Peer Gynt og Brand.

Utstillingen vil stå framme i Ibsenhusets foajé i forbindelse med Ibsenuka i Skien, 16. – 23. mars.

Alle motivene er til salgs, henvendelse direkte til Jørn Steen på telefon 950 29 386 eller e-post: steen.jorn@gmail.com.

Adresse

Lundegt. 6
3724 Skien

https://tix.no/nb/ibsenhuset/buyingflow/tickets/3022/

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Man - Fre ( 16.03 - 23.03 )
08:00 - 21:00 Ibsenhuset

Lør ( 16.03 - 23.03 )
09:00 - 17:00 Ibsenhuset

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.