Nylyd #56: Sandtorv, Mofjell & Johansson

Nylyd #56: Sandtorv, Mofjell & Johansson

Nylyd forener tre tydelige stemmer fra avant jazz-scenen til én konsert. Resultatet må oppleves.

Natalie Sandtorv er vokalist og låtskriver fra Ålesund som for alvor har tatt steget inn i musikkmanesjen de siste åra. I 2016 ble hun kåret til «Årets jazztalent» av Moldejazz, som førte til konsert med nyskrevet musikk og nytt band under Moldejazz og København Jazzfestival i 2017. Den nye musikken ble gitt ut på debutalbumet «Freedom Nation», høsten 2017, til strålende omtaler.

Ole Mofjell er utdannet ved jazzlinja i Trondheim og spiller trommer i band som Brute Force og COKKO, samt Not on the Guest List sammen med Natalie Sandtorv. Mofjell berømmes for sin tydelige musikalske identitet, et raffinert spill og en overbevisende instrumentbeherskelse.

Thomas Johansson er fra Skien. Han har sin musikkutdanning fra Universitet i Stavanger og Norges Musikkhøgskole og har nå i mange år markert seg som musiker, blant annet gjennom band som Cortex, Paal Nilssen-Love Large Unit, Friends & Neighbors og All Included. Han tilhører den nye, unge, norske jazzeliten som markerer seg sterkt både nasjonalt og internasjonalt.

Medvirkende:
Natalie Sandtorv - vokal
Ole Mofjell - trommer
Thomas Johansson - trompet


Dørene åpner 1930
cc: 100,- / 50,- (stud). Billetter i døra.
Fri aldersgrense.

Adresse

Tømmerkaia 19
3732 Skien

www.spriten.no

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Tor ( 14.02 - 14.02 )
20:00 - 22:00 Spriten Kunsthall

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.