Kystkulturuka i Langesund

Langesundsfjorden Kystlag har arrangert Kystkulturuka i Langesund siden 2003.

Årets hovedtema er isdrift.

Fyrets dag, 9. juni blir også i år innledningen til Kystkulturuka. Med utgangspunkt i fyret blir det en geologisk vandring med Gea Norvegica som veiviser. Shantygruppa Pråm og sild byr på ramsalte sjømannsviser, «Trutta» arrangere fiskekonkurranse for barn under 15 år,  «Tangsnellene» står for salg av vafler og andre godsaker og det vil bli flere utstillinger i de gamle byggene.

Tirsdag 11. juni inviterer vi til Kystkulturkveld på Halen gård. Tema er: Fortid former framtid - Produksjon og eksport av is til kjøling. Roger Normann vil dele av sin store kunnskap. Vi vil også vise noen små modeller.

Onsdag 12. juni vil vi som vanlig invitere deltagere på Voksenopplæringa til Kystlaget. Her vil vi gi dem en innføring i gamle tradisjoner, norsk dugnadsånd og kanskje blir det litt makrellfiske.

Torsdag 13. juni blir det Vise og -allsangaften i det gamle båtbyggeriet på Langøya. Det serveres sild fra Olivia av mange slag og salg av drikke. Billettsalget fra «Boksafari» i Langesund.

Lørdag 15. juni avslutter vi med den store Kystkulturdagen. Vi fyller området rundt Cudrio og Tollboden med utstillere. Leder av Hovedutval for kultur, idrett og folkehelse Tone Berge Hansen vil åpne dagen, Bamble kulturskole vil underholde fra scenen, Cudrio og kystlagets bygninger og samlinger er åpne og «Tangsnellene» sørger igjen for forsyning av fiskeburgere, vafler, kaffe osv. Det blir mulig å snekre egne båter, «Ballongmannen Daniel» vil være med oss, det vil bli mulig å få en liten tur på fjorden og mye mer.

Adresse

3970 Langesund

www.langesundsfjordenkystlag.no

Se også
Nedlastinger
Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Man - Søn ( 09.06 - 15.06 ) Langesund sentrum

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.