Senjahopen spiller på Rockeklubben i Porsgrunn

Senjahopen + support

Senjahopen har eksistert som orkester siden den spede begynnelsen høsten 2007 da primus motor Henrik Sandnes samlet en gjeng kamerater for å spille nordnorskspråklige gjendiktninger av internationale hits, “Take me home country roads” ble til “Landevei, ta mæ heim” etc.

Etterhvert meldte behovet seg for egenkomponerte sanger, noe Sandnes leverte på løpende bånd så en første single, “Yttersia” ble spilt inn og gitt ut i et hattfokk 2008 med påfølgende video. Senjahopen traff folk hjemme med humør og fengende musikalske uttrykk men traff også en nerve med Sandnes finurlige tekster om folk og fisk, liv og død, fest og hverdaga.
Som liveband har Senjahopen opparbeidet seg et solid rykte som underholdere som begeistrer store og små i det ganske land, både på festivalscena og den trange klubben. Når Senjahopen kommer blir det fest!

Senjahopen består i dag av Kent-Remi Gabrielsen på trommer, Thomas Hough på bassgitar, Petter Pogo på gitar samt Henrik Sandnes på sang og gitar.

Senjahopen har gitt følgende album:
“Bli Med På Yttersia” 2010, EP’en “Sånn Går No Dagan” 2011, Tåra, Pess og Blod” 2012 , “Tida og Veien” 2014, "Himmel og Hav" 2016.

Dette sier Senjahopen selv: "Detta blir første gang vi spelle i Grenlandsområdet, så vi e jo spent. Men vi grue oss ikkje. Vi har jo vært innom R.I.P. med forskjellige andre konstellasjona, og triveligar arrangøra skal du leite lenge etter. Så da håpe vi jo på at det samme gjeld det eventuelle publikummet som måtte dukke opp!"

18 år leg plikt.

Dørene åpner 21.00
Support 22.00
Senjahopen 23.00

 

 

 


 

Adresse

Jernbanegt. 2
3915 Porsgrunn

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Lør ( 22.04 - 22.04 ) Sort & Blå Scene

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.