PiTfestival: Hedda Gabler

Hedda Gabler er regnet som en av Ibsens mest gåtefulle kvinner, og en av de store rollene innenfor den klassiske realismen.

Når Juni Dahr tar Hedda med ut av den borgerlige teatersalongen og inn i det virkelige rommet på Admini, får vi det Jon Thorsås i Kulturspeilet mente er «det nærmeste vi kommer en fullkommen Hedda». Nærheten til publikum krever at skuespillerne ikke «spiller teater», men overbeviser oss med en naturlig og troverdig spillestil.

Forestillingen er nominert til Hedda-Prisen, den har gjestet Teaterfestivalen Retroperspektywy i Lodz i Polen, FadjrFestivalen i Teheran i Iran og Almada Internasjonale Teaterfestival i Lisboa, der den vant festivalens publikumspris. Den er også vist på Japan International Theatre Festival.

Hedda Gabler på Admini burde kunne bli en perfekt teateropplevelse. Og siden du først er på Admini, hvorfor ikke bli igjen etter forestilling og hygge deg med et glass og en liten matbit?

Idé og kunstnerisk konsept: Juni Dahr
Skuespillere: Lars Øyno, Robert Skjærstad, Nina Woxholtt, Hauk Heyerdahl, Juni Dahr.

Avisomtaler
Henrik Ibsen bringes ut av teatret og inn i virkelige rom. Det gir kraft og realistisk forståelse av hva som foregår i Ibsens indre drama. Med 40–50 publikummere tett på blir det en helt spesiell atomsfære…
– Aftenposten

En modig handling. Dette er en ren og klar Hedda Gabler i en scenografi som passer: Dratt mellom det lukkede rom og naturens frihet.
– Dagbladet

Billetter: https://bit.ly/2Kr0uuO

Adresse

Axel Auberts gate 20, Admini/Herøya
3936 Porsgrunn

www.pitfestival.no

Se også
Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Tor - Lør ( 14.06 - 16.06 )
18:00 Admini-Herøya i Porsgrunn

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.