© Grenland Veteranvogn Klubb

Norgesløpet 2018 - Grenlandsrally

Grenland Veteranvognklubb med ca. 90 positive frivillige mannskaper ønsker dere varmt velkommen til Norgesløpet 2018.

Norgesløpet 2018 går av stabelen lørdag 16. juni med start ved Skjærgårdshallen i Langesund. Derfra går ruten via Langesund sentrum til Brevik, Porsgrunn, Skien, over Venstøp og deretter tilbake til Skien, over Ånerød til Herøya og tilbake til mål ved Skjærgårdshallen.Deltagerne kommer fra store deler av Norge og de tilreisende overnatter på Quality Hotell Skjærgården i Langesund. 

Det er påmeldt 250 kjøretøyer i alle aldersklasser der yngstemann er 30 år og eldste er 100 år. Etter tildelingen fra LMK sommeren 2016, har klubben hatt en god og omfattende prosess for å gjøre seg klare til å ta imot mange fine veteranbiler og mennesker med felles interesse. Norgesløpet 2018 sammenfaller med at GVK i år fyller 50 år. Det er ikke første gang de arrangerer Norgesløp: i 1998 feiret de sitt 30 års jubileum og sto da også som arrangør av Norgesløpet. 

Grenland Veteranvognklubb har fått UTROLIG mye positiv drahjelp og støtte fra sine samarbeidspartnere, ikke minst i form av økonomisk støtte. Det har medført at vi kan gjennomføre et godt og gjennomarbeidet veteranbilløp. 

Grenland Veteranvognklubb har lang og god trening i å arrangere veteranbilløp, i mange år har de stått som arrangør av Grenlandsrally. Derfor tror de at Norgesløpet 2018 kommer til å bli et flott løp, som både deltagere og publikum kan glede seg over.

© Grenland Veteranvogn Klubb
© VisitGrenland
© VisitGrenland
© VisitGrenland
© VisitGrenland
© VisitGrenland
Adresse

Stathelleveien 35
3970 Langesund

www.gvk.no

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Lør ( 16.06 - 16.06 ) Start: Skjærgårdshallen i Langesund

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.