© Marthon Danielsen og Fomlesen på Brooklynbrua, NY, 2016)

Mitt liv som mann + Kunsten å falle

Grenland Friteater presenterer: MITT LIV SOM MANN + KUNSTEN Å FALLE. To forestillinger i en med Aniksdal & Vik. På Ælvespeilet i Porsgrunn. 

”Mitt liv som mann” er Geddy Aniksdals sterke selvbiografiske beretning om oppveksten i industristedet Årdalstangen, studietida i Oslo og en tilfeldig reise til et teaterseminar i Porsgrunn som kom til å forandre livet hennes. På Grenland Friteater har Geddy spilt en rekke mannsroller opp gjennom årene, som publikum får møte denne kvelden: bl. a. en klassisk norsk tulling, Bud (uregjerlig sønn av truckfører Kurt) og ikke minst Marthon Danielsen, forhenværende kokk og skrønemaker.

Etter pause med servering er det klart for Lars Vik og ”Kunsten å falle”. Han byr på en uhøytidelig mix av kåseri, foredrag og stand-up. Vik, nyslått sekstiåring, forteller fra debuten som 2. havhest i Teatersalen via Fritjof Fomlesens tilblivelse, fram til Buster Keaton og komikkens vesen. Tilslutt får publikum en uforglemmelig praktisk innføring i kunsten å falle.

En lystig dobbelaften som leveres med lattergaranti. Etter forestillingen vil artistene være tilstede i foajeen, der en liten musikalsk overraskelse venter.

18 år (evt. vergeskjema)

Adresse

Storgata 164
3915 Porsgrunn

www.elvespeilet.no

Powered by tellUs

Kontakt

E-post: resepsjon@elvespeilet.no
Telefon: 35547005

Tider

Fre ( 20.04 - 20.04 )
19:30 Kulturhuset Ælvespeilet, Porsgrunn

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.