Ina Wroldsen klubbkonsert 22.april Ibsenhuset

Konsert med Ina Wroldsen

Som låtskriver har Ina stor suksess og er i dag en av de mest ettertraktede på sitt felt. Hun har mottatt flere BMI/ASCAP priser for sitt arbeide og har også vært nominert til flere BRIT award og Spellemannspriser.
Artister som Calvin Harris, Shakira, Jess Glynne, Clean Bandit, Sean Paul, Demi Lovato, Britney Spears, Anne Marie, The Pussycat Dolls, Shontelle, James Arthur, Leona Lewis, Little Mix, The Saturdays og One Direction har benyttet seg av hennes låtskrivertalent.

I de siste årene har Ina også gjenopptatt sin karriere som artist. Sammen med islandske Arnthor Birgisson etablerte hun i 2012 elektropop-duoen Ask Embla og i 2013 ga de ut albumet Northern Lights. Dette ble kun utgitt i Norge, hvor det ble et av de mest streamede album det året.
Hun har siden det fortsatt sin karriere under eget navn og gitt ut Aliens (2014), Rebels (2015) og senest Lay it on me (2016). Sistnevnte ble utgitt som et samarbeide med den norske produsent-duoen Broiler og klatret raskt til nr 2 både på Spotify og VG-lista.

I 2015 valgte Calvin Harris & The Diciples å gi ut Ina sin låt How Deep Is Your Love med hennes demovokal. Dette ble en av de mest streamede/nedlastede/spilte sanger i verden dette året. I 2016 har hun vært vokalist på diverse verdenskjente DJs utgivelser, - inkludert Sigma og nå sist Martin Solveigs single PLACES.

Det siste året har Ina også gjort seg bemerket som dommer i den norske versjonen av Idol. Med sin genuine interesse for musikk og for å finne og utvikle nye talenter, har dette vært en utfordring hun har satt stor pris på.

Peer Gynt-salen. Stående klubbkonsert.
Dørene åpnes kl. 19.30.
18 års aldersgrense.

Adresse

Lundegate 6
3724 Skien

ibsenhuset.no

Målgruppe
  • Voksen
Diverse
  • Kapasitet (1)
Priser NOK
PrisAntall: 1  Kapasitet: 1 
Billetter   kr 400,-    
Powered by tellUs

Kontakt

E-post: info@ibsenhuset.no
Telefon: 35905490

Tider

Lør ( 22.04 - 22.04 )
21:00 - 23:00 Ibsenhuset

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.