Dinosaus (Barn i sentrum)

Dinosaus (Barn i sentrum)

Bandet Dinosaus har lyst til å bli rockestjerner, og i denne forestillingen får vi være med på reisen mot å nå målet! Men, å være rockestjerne handler jo ikke bare om å være kjendis eller å få like mange fans som Justin Bieber, slik DINOSAUS kanskje først hadde tenkt seg. Eller…?

På en humoristisk, men også ettertenksom måte vil publikum tas med inn i DINOSAUS sin rockestjerneverden hvor man vil lære å kjenne bandmedlemmene gjennom sangtekster og forskjellige situasjoner som oppstår underveis. Musikken beveger seg innenfor sjangrene blues, rock og pop.

Målgruppen for denne forestillingen er satt til barn og unge i  alderen 3-10 år, men vil passe fint for hele familien. Lengden på konsertforestillingen er ca 40 minutter.

Den nordnorske artisten Heidi Solheim har gitt ut 2 barnealbum «DINOSAUS» (2014) og oppfølgeralbumet «DINOSAUS & LORTEFALL» (2016). I forbindelse med utgivelsene reiser Heidi nå rundt om i Norge med to musikere for å holde en annerledes, rocka og moro forestilling hele familien.

Aftenpostens Svein Andersen uttaler: ”Solheims første barneplate er blitt noe så sjeldent som en fantastisk flerbruksplate med sitt allsidige musikalske grep.”

(http://www.osloby.no/oslopuls/musikk/Blablues-og-dinosaus-7480942.html)

Målgruppe: 3-8 år

Adresse

Storgata 164
3915 Porsgrunn

www.elvespeilet.no

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Lør ( 13.01 - 13.01 )
12:00 Kulturhuset Ælvespeilet

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.