Det tapte paradis

Det tapte paradis

DET TAPTE PARADIS - Malerier av Mona Husøy

Årets sommerutstilling er viet malerier av Mona Husøy. Pastellfarger, fabeldyr og fantasilandskap ladet med mytisk og drømmeaktig symbolikk er stikkord for hennes kunst.

Mona Husøy er født og oppvokst på øya Ona og bosatt i Molde. Hun er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo og har gått på Oslo Tegne-og maleskole.
Av utstillinger kan vi nevne separatutstilling på Galleri Ona, samt deltakelse på Vestlandsutstillinga og på Nordmørsutstillinga.
Hun hadde også nylig separatutstilling på Galleri Gnist i Molde. Et av bildene hennes; ”Marshmellow Fields” har vært å se på Oransjs egen utstilling, ”Havet stiger” i forbindelse med kunstfestivalen greenlightdistrict i mai i år.

Bildene i utstillingen DET TAPTE PARADIS kan tolkes på flere plan, på samme måte som begrepet «Det tapte paradis» har blitt brukt på ulike måter på ulike arenaer gjennom tidene, både i litteraturen, i psykologien og i Bibelsk tradisjon. Med dagens klimautfordringer og forstyrrelser i det økologiske systemet, kan begrepet « Det tapte paradis» brukes på en ny og aktuell måte. 

DET TAPTE PARADIS er en salgsutstilling og den henger oppe til 13. august. Det annonseres sommerens åpningstider på Oransj sin facebook fortløpende. 

Adresse

Torgbakken 10
3950 Brevik

naastor.wixsite.com/oransj

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Man - Søn ( 02.07 - 13.08 ) Oransj, Brevik

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.