Barnespeilet - Bydyra

Tusmørke trekker i dyreham og fremfører et utdrag av låtene fra Bydyra. I denne progrock-musikalen i to deler følger vi Ekornet, Grevlingen og Kråka på vei fra villmarken til storbyen. Forestillingen Bydyra var et samarbeid mellom bandet Tusmørke og Aktivitetsskolen Nordstrand og ble gitt ut på plate i 2017. 

Treet de bor i blir hugget ned av menneskene, så dyra flytter til byen. Det er ikke så lett å finne seg til rette, og dyra oppdager at de ikke er de eneste husløse i menneskenes verden. Dyra tilpasser seg og finner seg et nytt hjem i parker og bakgårder. Det viser seg at menneskenes by, plassert oppå naturen, ikke er trygg for naturens egne luner. Når vannet stiger og byens underjordiske elver kommer opp i dagen, er ikke betongen og asfalten så sterk som den ser ut. Storbyen blir på nytt en villmark.

Musikken fra de to musikalene kom på plate 10. november 2017 på Karisma Records. Hos Ælvespeilet fremfører Grevlingen, Kråka, Ekornet og Signekjerringa et utvalg av sangene, med et dramatisk sammendrag av handlingen.

Passer barn fra 3 til 10 år.

Adresse

Storgata 164
3915 Porsgrunn

www.elvespeilet.no

Powered by tellUs

Kontakt

Tider

Lør ( 13.10 - 13.10 )
12:00 Kulturhuset Ælvespeilet - Porsgrunn

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.