Å leve til man dør

Å leve til man dør

Kreftforeningen inviterer til møte med kreftsykepleier Tove Nyenget og foredragsholder Per Anders Nordengen. 

«Hvordan er det å leve når man vet at man selv, eller noen som står en nær, snart kan dø? Hva kan bli vanskelig hvis man ikke snakker sammen? Vil døden oppleves mindre truende hvis vi snakker om og anerkjenner den som en premiss for livet, når vi engang møter den?»

Per Anders Nordengen 
Per Anders Nordengen er prest, foredragsholder, forfatter og samtaleveileder. Nordengen er utdannet teolog, og arbeidet som prest i mange år både i Norge og Sør-Afrika. Tiden i Sør-Afrika og engasjementet mot apartheid har lært Nordengen noe om hva håp, visjoner, drømmer og engasjement kan føre til.

Tove Nyenget
Tove Nyenget er kreftsykepleier og jobber nå som rådgiver i Kreftforeningen. Hun er opptatt av åpenhet rundt døden og hvordan åpenhet kan gjøre det lettere å stå i en krevende livssituasjon, der man enten selv eller noen som står oss nær er alvorlig syk eller døende. Hva kan åpenheten gjøre og hvordan kan man få til åpenhet rundt et tema som så mange opplever som veldig vanskelig å snakke om? Tove er også svært opptatt av at barn må inkluderes når alvorlig sykdom og død rammer en familie.

Adresse

Storgata 164
3915 Porsgrunn

www.elvespeilet.no

Powered by tellUs

Kontakt

E-post: resepsjon@elvespeilet.no
Telefon: 35547005

Tider

Ons ( 17.01 - 17.01 )
19:00 Kulturhuset Ælvespeilet

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.