Weekend i Grenland

Ta med deg kjæresten til en uforglemmelig helg i Grenland

Gode opplevelser

Opplev det beste av Grenland sammen med den du bryr deg mest om, her kan du oppleve adrenalinkick i Klatreparken eller ha en piknik i hagen på Henrik Ibsen Museum etter en omvisning i Ibsens barndomshjem.  Utfordre hverandre på DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter, lag din egen 3D selfie med din kjære.

Rikt kulturliv med lokale revyer som får latteren til å sitte løst. Konserter på Wrightegaarden med kjente artister, festivaler og utstillinger. 

Den vakre kysten

Ta med din egen sykkel og sykle langs den vakre kysten ned til Kragerø. Gå Kyststien fra Langesund til Valle og opplev blankskurte svaberg, løvskoger og vakre utsiktspunkt .

Velvære

Hvorfor ikke ta med deg din kjære til velvære i Skien fritidspark? Her kan man slappe av i en rolig og behagelig atmosfære. 6 tema badstuer som til sammen vil gi deg en helhetlig opplevelse for både kropp og sjel. Mellom opphold i badstuene kan du kjøle deg ned i dusjen eller nyte et tropisk regn med oljer. Skien fritidspark sin velværeavdeling finner du i tilknytning til badelandet. Spis og drikk godt mens dere slapper av i hverandres selskap. 

Ønsker du hotell for din weekend? Book her

 

Ta kontakt med oss i VisitGrenland på tlf. 35 90 55 20 så hjelper vi deg med det du måtte ønske. 

Velkommen til det urbane Telemark! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.