Klatreparken - Skien fritidspark

Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Skien i naturskjønne omgivelser? Da må du prøve deg i klatreparken! Du kan velge mellom flere løyper og ferdighetsnivåer.

I Klatreparken er det ulike klatreløyper som er montert mellom trærne i skogen. For de minste er det en egen barneløype. Deretter er det familieløyper og andre løyper som byr på økende grad av utfordringer. Barneløypa er ca 1 - 1½ meter over bakken, mens de høyeste aktivitetene er 10 meter over fast grunn.

Mange ulike hinder
I hver klatreløype er det ulike klatreelementer som kan være trapeser, stiger, tunneller, Tarzanslynger, zip-lines, klatrenett og mange andre spennende hindringer. Den lengste zip linen er 95 meter lang! Parken er bygget opp med strenge krav til miljø. Hvert element er festet til trærne med klemmer som tilpasses treets liv. Ingen nagler eller bolter er festet inn i trærne.

Inngangsbillett
Alle som vil bruke klatreparken må betale inngangsbillett, som inkluderer alt sikkerhetsutsyr for sikker klatring. I tillegg vil alle få instruksjon før start, og må gjennomføre en testløype for å vise at de behersker kravene til sikker bruk av løypene. Alle som skal klatre i klatreparken må fylle ut egenerklæringsskjema. Er du under 18 år må en foresatt signere skjema.

Inngangsbilletten inkluderer sikkerhetsutstyr og opplæring.
 

© Dag Jenssen
© Dag Jenssen
Adresse

Moflatveien 38
3733 Skien

www.skienfritidspark.no/aktiviteter/klatrepark

Se også
Powered by tellUs

Kontakt

E-post: post@skienfritidspark.no
Telefon: 35 54 10 00

Åpningstider

Ons - Søn ( 11.10 - 15.10 )
11:00 - 17:00 Klatreparken

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.